Prva sedmica bazičnih priprema na Palama iza je prvotimaca Vojvodine NS seme. Sudeći po licima Novosađana, osmesima, motivu i spremnosti za rad, čini se da su svi zadovoljni i da im boravak na Palama zaista prija.

Prijatna klima, planinski vazduh, sveže noći i nadmorska visina od  819m samo su neke od pogodnosti. Deo te priče su i odlični uslovi u hotelu Jet Set Pale, izuzetno ljubazno i domaćinski nastrojeno osoblje, pod vođstvom vlasnika Dejana Golijanina, kao i resursi Sportskog centra  „Peki Pale“.

Ekipa je nakon šest dana rada, u nedelju imala slobodan dan, koji je iskoristila za izlet na Ravnu planinu, a u organizaciji tima hotela Jet Set. U ponedeljak su treninzi nastavljeni po unapred predviđenom rasporedu. Inače, radi se dva puta dnevno, pre podne se kombinuje trčanje na veoma dobroj stazi na stadionu, a radi se i kombinovano sala+teretana. Popodnevni trening je uglavnom rezervisan za rad sa loptom.

– Veoma sam zadovoljan uslovima koje ovde imamo. Moram da pohvalim domaćina Dejana, vlasnika hotela Jet Set, koji se sa svojim zaposlenima stvarno se trudi oko svega. Takođe su sjajni uslovi za trening, trčanje, u samoj sali i teretani – kaže šef stručnog štaba Slobodan Boškan i nastavlja: – Momci su dobro podneli prvu nedelju rada. Sve što je bilo teško oni su bez većih problema, u smislu napora i povreda, odradili dobro, nesmetano, tako da ćemo sada, u drugoj sedmici, povećati obim. Siguran sam da ćemo po povratku sa Pala biti spremni da uđemo u sledeću fazu priprema, a to su prijateljske utakmice.

Libero Radoslav Brborić predočava sve prednosti bazičnih priprema na ovaj način, a u prvi plan ističe jedinstvenu priliku da se kroz zajedničko vreme svi još bolje uklope i zaista postanu jedan veliki tim – porodica.

– Stiže nas polako pozitivni umor, ali vredno radimo, motivisani smo. Ekipa je delimično izmenjena, a pripreme na Palama su nam dobrodošle, jer imamo priliku da se družimo, upoznamo i uklopimo. Posebno je to važno za novajlije. Zajedničko vreme nam baš prija. Uslovi su zaista odlični, svi se trude oko nas, lepo nam je u hotelu, a u sali je sve takođe vrhunski. Naše je samo da treniramo, uradimo sve što se od nas očekuje i napredujemo – zaključuje Brborić.

Ekipa se sa Pala u Novi Sad vraća u nedelju, 29.avgusta.

Podelite na društvenim mrežama
Share This