Odbojkaški klub Vojvodina za novu sezonu priprema se maksimalno na svim poljima. U cilju dodatnog poboljšanja uslova, jače finansijske potpore i podrške takmičarskom programu, organizaciji i timu, šampion države jača tim poslovnih partnera i okuplja oko sebe najuspešnije kompanije. Tako je sponzorski pul sada bogatiji za firmu Montop pro, a zadovoljstvo je tim veće zato što je sedište ove kompanije u Novom Sadu.

Klupske prostorije Vojvodine posetio je direktor kompanije Montop pro, Dragan Dakić i tom prilikom i zvanično sa generalnim direktorom Nikolom Salatićem potpisao ugovor o sponzorstvu i saradnji. Svečanom činu prisustvovao je i šef stručnog štaba šampiona Slobodan Boškan.

– Zahvalio bih se ovom prilikom gospodinu Dakiću što se priključio našem timu sponzora. Verujem da će saradnja kompanije Montop pro i Vojvodine NS seme biti dobra i duga, te da ćemo zajedno biti još uspešniji – izjavio je Salatić.

Direktor kompanije Montop pro Dragan Dakić zahvalio se na ukazanom poverenju i dodao:

– Za nas je ovo veliki uspeh. Kao kompanija koja je u razvoju treba da podržavamo sport i klubove. Smatramo da su budućnost Srbije sport i omladina. Bićemo prisutni u svim aktivnostima kluba, daćemo svoj maksimum i verujem da ćemo zajednički ići u nove pobede.

Kompanija Montop pro bavi se izgradnjom električnih i telekomunikacionih linija i Sistema. Izvodi građevinske i montažne radove za potrebe polaganja telekomunikacionih kablova u pristupnim mrežama (bakarni i optički kablovi). Opremljena je najboljom mehanizacijom potrebnom za postavljanje betonskih uporišta za potrebe izgradnje vazdušne razvodne mreže.Preduzeće Montop pro do bilo je angažovano na izgradnji nekoliko stotina kilometara pristupnih mreža u svim krajevima Srbije.

Podelite na društvenim mrežama
Share This