Sjajna smotra mladih odbojkaških talenata biće odigrana od 28. do 30. maja u Novom Sadu. Odbojkaški klub Vojvodina NS seme biće tehnički organizator i domaćin Finala Prvenstva Srbije za kadete, a utakmice će se igrati u maloj i velikoj sali Spensa (plus dva meča u subotu pre podne Petrovaradinu). Dvanaest najboljih ekipa u zemlji boriće se za titulu šampiona.

Po odobrenju Odbojkaškog saveza Srbije turnir će biti posvećen nekadašnjem igraču Vojvodine Dušanu Tojagiću, koji je tragično preminuo 1999. Zbog toga će turnir nositi i naziv Memorijal Dušana Tojagića. Prvi put Memorijal je održan u sezoni 2001/2002. Sve do sezone 2009/2010. bio je namenjen seniorskim ekipama, kada je preusmeren na odbojkaške nade i talente.

Finalni turnir Prvenstva Srbije za kadete u petak, 28. maja, u 14 časova, u velikoj sali SPC Vojvodina, svečano će otvoriti Ognjen Cvjetićanin, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu. Finale, koje će odlučiti o tome ko će poneti titulu kadetskog šampiona Srbije, biće odigrano u nedelju, 30.maja u 13 časova, u maloj sali SPC Vojvodina.

Podelite na društvenim mrežama
Share This