Vojvodina NS seme nastavlja da širi saradnju sa drugim odbojkaškim klubovima u zemlji, a sve u cilju jačanja, afirmacije i promocije muške odbojke u svim regionima. Tako su danas gosti šampiona Srbije bili predstavnici Odbojkaškog kluba Metalac Takovo iz Gornjeg Milanovca, novog superligaša. Jovana Lazića predsednika kluba, Vadimira Simića člana uprave i Radovana Gavrilovića sportskog direktora i igrača ekipe Metalac Takovo dočekali su Dragoljub Zbiljić, predsednik kluba, Nikola Salatić generalni direktor, Slobodan Boškan šef stručnog štaba i Đorđe Đurić sportski menadžer.

Posle dugog i korisnog razgovara, razmene iskustava i ideja o novim akcijama i saradnji, u ime dva kluba ugovore o saradnji potpisali su Zbiljić i Lazić.

-Čast nam je i zadovoljstvo što smo danas potpisali ugovor o strateškom partnerstvu sa odbojkaškom institucijom kakva je Vojvodina. Kao novajlije u Superligi želimo da napredujemo, očvrsnemo, da postanemo stabilan superligaš i na duge staze član najvišeg ranga takmičenja. U tom smislu je saradnja sa Vojvodinom od izuzetnog značaja i to na više nivoa. Naš cilj je da konsolidujemo infrastrukturu, podignemo kvalitet i takmičarski i organizaciono, ali i da radimo na razmeni igrača mlađih kategorija – rekao je Jovan Lazić predsednik OK Metalac Takovo.

Dragoljub Zbiljić, predsednik OK Vojvodina sportskim prijateljima iz Gornjeg Milanovca čestitao je plasman u Superligu i poželeo im dobrodošlicu.

-Nastavljamo da širimo sportska prijateljstva i partnerstva u cilju jačanja srpske odbojke. Zadovoljstvo nam je što smo danas ozvaničili saradnju sa Odbojkaškim klubom Metalac Takovo, koju ćemo razvijati najpre kroz našu pomoć u infrastrukturi i organizaciji, takmičenju, ali i kroz međusobnu razmenu igrača. Verujemo da ćemo raditi na više nivoa i da će biti puno prostora za zajedničku delatnost – istakao je Zbiljić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This