Ovih dana u kući šampiona radi se punom parom. Ekipa je, posle kratkog odmora, nastavila da trenira, odnosno onaj deo tima koji nije na pripremama A reprezentacije Srbije. Posle praznika put B reprezentacije krenuće još nekolicina njih, te će stručni štab biti orijentisan pretežno na rad sa mladima.

I menadžment kluba zasukao je rukave, određenom broju igrača istekli su ugovori, a posle Stevana Simića vernost je produžio i iskusni tehničar Luka Čubrilo. Na upražnjeno mesto srednjeg blokera stigao je Lukin brat, Nemanja Čubrilo, još jedan izdanak Vošine škole. Nemanja je u minulim sezonama igrao u Francuskoj, Rumuniji, Nišu, na pola sezone u Novom Sadu, pa opet u Rumuniji. Braća Čubrilo ugovor su potpisala na godinu dana.

Pažnja Odbojkaškog kluba Vojvodina NS seme i dalje će, po tradiciji, biti usmerena ka sopstvenoj školi. Šansu u prvom timu dobiće Nikola Vujović, koji igra na poziciji primača servisa. Rođen je 2000, iz Kleka je pre nekoliko godina stigao u Vojvodinu, prošao njene mlađe selekcije, a bio je na pozajmici u Novom Sadu. Ugovor je potpisao na četiri godine.

– Drago mi je što je Luka Čubrilo odlučio da ostane. Njegovo iskustvo puno će nam značiti. Takođe, dolazak, odnosno povratak Nemanje Čubrila u njegovu Vojvodinu, podudara se sa našim željama, da mladima budu priključeni iskusni igrači, koji su ponikli i stasali u ovom klubu, vole Vošu i dobru poznaju sistem i ambicije. Nikola Vujović zaslužio je šansu, a na njemu je sada da radi, da napreduje, da se bori za svoje mesto – istakao je šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This