Da li će Vojvodina NS seme iskoristiti prvu meč loptu za titulu, ili će Partizan izboriti majstoricu, biće poznato u ponedeljak, 12. aprila posle četvrte utakmice finala plej-ofa. Nakon odlične igre u trećem meču i pobede od 3:0, Novosađani su u finalnoj seriji poveli 2:1, pa će se sutra u hali Master boriti da odbrane titulu šampiona države i tako peti put zaredom podignu najvredniji domaći trofej.

– Verujem da nam je to jedno iskustvo poraza u drugoj utakmici dovoljno, da ovoga puta na teren izađemo spremnije i hrabrije, bez opterećenja. Moramo napasti, odigrati agresivnije, sigurnije i boriti se za svaku loptu od prvog do poslednjeg poena. Ako mi budemo igrali našu igru i ispoštovali sve taktičke dogovore, neće biti problema. Naš cilj je titula – istakao je Filip Kovačević, koji se vratio na teren posle povrede.

Jedan od stožera ekipe bez sumnje je i srednji bloker Nemanja Mašulović koji se slaže sa tim da u duel treba ući hrabrije.

– Oni nemaju šta da izgube i sigurno će igrati na sve ili ništa. Ali, kvalitetnija smo ekipa, samo to treba da pokažemo na terenu. Treba da razmišljamo o onome što ćemo mi da uradimo, da ne mislimo previše o pritisku. Moramo biti odlučniji i agresivniji. U svakom slučaju sada možemo da računamo i na Blagojevića i Kovačevića, znači nam to što su se vratili na teren – poručuje Mašulović, dok šef stručnog štaba Slobodan Boškan dodaje: – Očekujem da ćemo biti spremniji i na atmosferu i na Partizan i odigrati maksimalno precizno, konkretno, snažno i borbeno.

Meč Partizan – Vojvodina NS seme počinje u 17 časova, a prenose RTS i Arena sport.

Podelite na društvenim mrežama
Share This