Vojvodina NS seme – Radnički 3:0 (25:17, 25:21, 25:19)

Novi Sad: Mala sala SPC Vojvodina, sudije Jovanović i Rogić.

Vojvodina NS seme: Simić 5, Brborić, Čubrilo, Bajandić 4, Kovačević, Negić, Mašulović 7, Bošnjak, Buša, Blagojević 10, Prišić, Todorović, Rudić, Perić 14.

Radnički: Milutinović, Antić, Goić 2, Vidović, Lopar, Radević 5, Petrović 4, Ivanković, Mati 3, Dukić 2, Pantović, Kone 10, Hamzagić 9, Ristić 9.

Odlična igra Vojvodine NS seme i uspešan debi novog šefa stručnog štaba Slobodana Boškana u poslednjem kolu Superlige. Trijumfom nad ekipom Radničkog u maloj sali Spensa, Novosađani su na najbolji način stavili tačku na ligaški deo prvenstva i napravili dobru uvertiru u plej-of.

Crveno-beli počeli su meč u postavi Todorović, Blagojević, Perić, Bajandić, Mašulović, Simić, dok su se na poziciji libera smenjivali Negić i Brborić.

Posle bloka Mašulovića i vođstva od 11:10 usledila je mini serija Vojvodine – 13:10. Nakon toga domaćin je ne samo sačuvao prednost, nego je i uvećao, te rutinski završio set za 1:0. Blok je krasio crveno-bele i u nastavku, ali je učinak bio dobar i u svim ostalim elementima. U samom finišu gosti jedino što su uspeli jeste da se malo približe, ali ni to nije omelo Novosađane da mirno stave tačku i na ovaj period. Sigurno, motivisano, mirno, koncentrisano, grabili su domaćini ka maksimalnom trijumfu, za lep kraj ligaškog dela prvenstva.

Četvrtfinale plej-ofa počinje već 4.marta. Vojvodina na svom terenu, u četvrtak, u 17 časova igra protiv osmoplasirane ekipe na tabeli.

Stevan Simić, kapiten: Znači nam mnogo pogotovo posle one utakmice koju smo izgubili, i ovo je lepa uvertira u ono najvažnije što nas očekuje, plej-of.

Slobodan Boškan, šef stručnog štaba: Mislim da smo odigrali dobar meč. Pohvalio bih celu ekipu, sve igrače, kako su igrali i držali se dogovora. Drago mi je, ali moram reći da smo tek na početku jednog puta i moramo se okrenuti narednim mečevima. Postojala je pozitivna sportska trema na trenskom debiju, no to je uvek tako kad želite da pobedite. Meni je bilo važno da odigramo dobro. Zadovoljan samo što smo pokazali ovu vrstu karaktera. Ali, ponavljam tek ulazimo u završnicu sezone.

Podelite na društvenim mrežama
Share This