Novi Pazar – Vojvodina NS seme 0:3 (18:25, 18:25, 21:25)

Novi Pazar: Dvorana Pendik, sudije, Kovačević i Popović.

Novi Pazar: Zoranić, Prušević K, Peruničić, Kurtanović, Koničanin, Bekrić A, Zuković, Božović, Bajramlić, Zečić, Prušević H, Berkić S, Halilović.

Vojvodina NS seme: Simić, Brborić, Čubrilo, Bajandić, Kovačević, Negić, Mašulović, Bošnjak, Buša, Blagojević, Prišić, Todorović, Rudić, Perić.

Odbojkaši Vojvodine NS seme uspešno su otvorili drugi deo sezone, jer su na gostovanju u Novom Pazaru, u 12.kolu Superlige, savladali istoimenu ekipu 3:0. Sa nova tri boda Novosađani su se osamili na prvoj poziciji na tabeli.

Već na startu meča mešao je karte šef stručnog štaba Siniša Gavrančić, pa je duel počela postava u sastavu Todorović, Blagojević, Mašulović, Rudić, Perić, Kovačević i libero Brborić. Odgovornim pristupom, sigurnom igrom i sa malo grešaka brzo su se gosti odlepili, na tehničkom tajm-autu imali su 12:9, a vrlo brzo i 19:13. Šansu su do kraja seta dobili i Bošnjak i Prišić. U drugom periodu na terenu je bila i nova dijagonala Čubrilo – Buša, a mladi Bošnjak i Prišić ponovo su imali svojih pet minuta u drugom delu seta. Šampion je potpuno kontrolisao igru, pa je rutinski stigao do 2:0 u setovima.

I u trećem periodu crveno-beli miks igrao se praktično sa protivnikom, u finišu se na momenat približio Novi Pazar (17:20), ali to je sve što je mogao da učini protiv raspoloženog gostujućeg tima. Vojvodina je lako stavila tačku na meč za maksimalnu pobedu.

Podelite na društvenim mrežama
Share This