Radnički – Vojvodina NS seme 3:0 (25:22, 25:22, 25:19)

Kragujevac: Hala „Jezero“, sudije Zelenović, Popović.

Radnički:Milutinović, Antić, Goić, Vidović, Radević, Đurić, Petrović, Ivanković, Matić, Dukić, Pantović, Hamzagić, Ristić, Nejić.

Vojvodina NS seme: Simić, Brborić, Čubrilo, Bajandić, Kovačević, Negić, Mašulović, Bošnjak, Buša, Blagojević, Prišić, Todorović, Rudić, Perić.

Umesto da u važnom derbiju učvrste prvu poziciju Novosađani su odigrali izuzetno bledo i mlako u Kragujevcu, što je za posledicu imalo maksimalan poraz.

Domaćin je prilično motivisano ušao meč i maksimalno koristio nešto slabiji prijem i mlak napad Vojvodine. Na servis Hamzagića odlepili su se Kragujevčani na dva poena viška, ali su Novosađani blokom stigli do izjednačenja. Ipak, koristili su domaćini sjajni servis i opet stigli do značajne prednosti (21:16), da bi crveno-beli ponovo blokom anulirali praktično zaostatak (21:20). Falilo je koncentracije pulenima trenera Siniša Gavrančića da potpuno preokrenu, pa je Radnički zasluženo poveo u ovom meču 1:0.

Novosađani su malo poboljšali igru, ali je prijem i dalje bio glavna boljka. Takođe, veliki broj grešaka uslovio je neizvesnost, međutim blok je radio kao sat pa je Vojvodina veći deo drugog seta vodila. Ipak, kada god bi gosti stigli do značajne prednosti, usledio bi dobar servis domaćina, a sa druge strane veći broj  grešaka crveno-belih. U samom finišu Radnički je okrenuo i stigao do vođstva 2:0.

Umesto da se trgnu Novosađani su najlošiju igru prikazali u trećem periodu, što je protivniku samo dodatno dalo krila da reši ovaj meč u svoju korist.

Podelite na društvenim mrežama
Share This