Posle duge pauze Odbojkaški klub Vojvodina konačno će ponovo igrati utakmicu. Ekipa je na okupu, svi su zdravi i jedva čekaju nove izazove, borbu za bodove i vredne pobede. Prvi meč Novosađani će odigrati 8. decembra protiv Mladog radnika u Novom Sadu, a na istom mestu samo nekoliko dana posle uslediće i pravi superligaški derbi protiv Ribnice.

Nažalost, mere zbog epidemilloške situacije i dalje su na snazi, pa prisustvo publike još uvek nije dozvoljeno. Ipak, srpski šampion odlučio je da ispuni tribine, pa sve verne navijače i poklonike odbojke poziva da zauzme svoju stolicu i „kupi ulaznicu“ za malu salu Spensa. Kako ispuniti tribine u trenutnoj situaciji i kupiti ulaznicu?

U pitanju je nova humanitarna akcija, u okviru koje će Odbojkaški klub Vojvodina simbolično prodavati ulaznice za utakmice koje igra u Novom Sadu. Jedno sedište na tribinama male sale moći će da se kupi za dva sms-a, koja treba poslati za malog Olivera Pal Gajodija, dečaka iz Bajmoka, koji boluje od SMA tip 1, ili na njegov račun u fondaciji Budi human uplatiti 400 din. Ovim činom Novosađani će se priključiti istoj akciji, koju je nedavno započelo Sportsko društvo Radnički u saradnji sa gradom Kragujevcem, ali za Minju Matić. Na sličan način već neko vreme “tribine pune” mnogi strani klubovi.

Dakle, svi zainteresovani, koji žele imati svoje mesto u maloj sali, treba da na 3030 pošalju dva sms-a sa sadržinom: 848_ulaznica_okvojvodina. Poruka mora glasiti baš ovako, zbog neželjene zloupotrebe poslatih poruka za neke druge akcije. Takođe, važiće sveže poslati sms-ovi (od 1.decembra). Poruke sa potvrdom o prispeću treba slikati i poslati kao dokaz na tatjana.marovski@okvojvodina.org, ili na viber 0605320403. Isto treba učiniti i ukoliko se ne šalje sms nego se uplaćuje direktno na Oliverov račun (na račun 160-6000000732419-36 treba uplatiti 400din i poslati dokaz o uplati). Dva sms-a su minimilan broj, a po želji, kako je u pitanju humani čin, može se poslati, ili uplatiti, i više. Uz to treba poslati i svoju fotografiju, koju će klub štampati u boji i okačiti na sedište u maloj sali. Time će navijači i svi ostali, simbolično, uprkos merama, ipak biti na tribinama, a ujedno učestvovati u jednoj lepoj humanitarnoj akciji. Naravno, može se kupiti i više ulaznica, te srazmerno tome, pored sebe na tribinama rezervisati mesto i za drugara, mamu, tatu, brata… Ukoliko neko želi, uz svoju fotografiju, ili umesto fotografije, može staviti poruku lične prirode, pa tako recimo zaprositi devojku, izjaviti ljubav, čestitati rođendan, poželeti sreću Voši…

Cilj Odbojkaškog kluba Vojvodina je da „proda“ sva sedišta u maloj sali, a ovom prilikom poziva sve navijače, prijatelje, poslovne partnere da se priključe akciji „Pune tribine za Olivera“. Za sve zainteresovane kompanije, firme, male i velike preduzetnike cena jednog sedišta biće uplata od 500 dinara. Uz takvu uplatu kompanija će dobiti sedište sa aplikacijom svog logotipa uz Oliverovu fotografiju. Pa neka ovo bude i izazov za sve firme da kupe jedno, deset, pedeset, a za što da ne i 100 sedišta u maloj sali Spensa. Sigurno je da će u aktuelnoj situaciji za sve kompanije i ovakav poduhvat mnogo značiti. Poznato je da Vojvodina svoje mečeve prenosi uživo na zvaničnoj fejsbuk stranici, tako da će i pune tribine biti ovekovečene na snimku. Nadamo se da će lokalne televizije pokazati interesovanje i prenositi one zanimljivije mečeve, te ujedno doprineti ovoj akciji.

Pozivamo vas da zajedno ispunimo tribine i pomognemo da Oliver Pal Gajodi što pre ode po svoj lek.

Podelite na društvenim mrežama
Share This