Situacija sa korona virusom uticala je širom sveta i na sport, na odigravanje utakmica pod određenim okolnostima i merama opreza, ali i na njihovo odgađanje usled pozitivnih testova na korona virus kod sportista. Sve to nije zaobišlo ni našu zemlju, lige i klubove. U tom smislu Odbojkaški klub Vojvodina morao je da reaguje na vreme, te da zbog nepovoljnog zdravstvenog biltena napravi potrebne korake.

Kao vodeći klub u zemlji, ne samo rezultatski nego i organizaciono, imamo potrebu i dužnost  da se u svakoj situaciji, posebno u ovoj, postavimo odgovorno prema drugima i sebi, ali i da budemo primer ostalima. Upravo zbog toga, iako su igrači dobro, uradili smo testove za ceo tim, stručni štab i menadžment. Nažalost, rezultati su pokazali određeni broj pozitivnih na korona virus (Sars-CoV-2), te je zbog toga najdgovornije da odgodimo mečeve planirane za ovu sedmicu, prvi meč četvrtfinala Kupa i meč devetog kola Superlige.

Svima nam je od velikog značaja da sport živi, ali da bi to bilo tako, važno je da u ovim momentima zdravlje i bezbednost svih učesnika takmičenja stavimo na prvo mesto. Uz razumevanje i maksimalno angažovanje tri odgođene utakmice ćemo nadoknaditi  i, nadamo se, uskoro se ponovo radovati novim pobedama.

Odbojkaški  klub Vojvodina

Podelite na društvenim mrežama
Share This