Partizan – Vojvodina NS seme 0:3 (23:25, 21:25, 23:25)

Zemun: Hala Master, sudije Zelenović i Popović.

Partizan: Arsenoski 3, Dopuđ, Jovanović, Marinović 11, Lekić 9, Koprivica 11, Huzejrović, Janković 3, Stašević, Mladenović, Cvetković, Petrović, Pepić 17, Tomić.

Vojvodina NS seme: Simić 4, Brborić, Čubrilo, Bajandić 10, Kovačević 4, Negić, Mašulović 9, Bošnjak, Prišić, Todorović 1, Rudić, Perić 30.

Još jedna pobeda za nastavak niza. Prvotimci Vojvodine NS seme u sedmom kolu Superlige, slavili su na  gostovanju protiv ekipe Partizana maksimalnim rezultatom.

Nisu mogli u ovom meču Novosađani da računaju ni na jednog korektora, i Blagojević i Buša su bili van stroja, pa je na toj poziciji zaigrao Pavle Perić. Iako su crveno-beli vodili gotovo tokom celog prvog seta, domaćin je uspeo da uvede set u neizvesnu završnicu. Na kraju je Vojvodina bila sigurna i stavila tačku na ovaj set  za vođstvo  od 1:0.

Nova uzbuđenja doneo je i drugi period. Partizan je poveo, ali je blokom Simić doneo izjednačenje (2:2). Uz rezultatsku klackalicu konačno su se Novosađani malo odvojili u drugom delu seta, stigli do  21:18, pa i do 22:19, te mirno priveli set kraju za 2:0 u ovom duelu.

U trećem setu puleni trenera Siniše Gavrančića kontrolisali su igru i rezultat, ali je, ipak, u nekoliko navrata rival bio veoma blizu. U finišu je Partizan stigao na 18:19, Kovačević je bio siguran za 20:18, a onda je i Perić inicirao 21:18. Ipak, domaćin je stigao dobrim servisom do izjednačenja (22:22), ali je to bilo sve što je mogao da uradi. Perić je doneo 23:22, odmah zatim bilo je i 24:22 za Vojvodinu, a za još jednu maksimalnu pobedu precizan je u napadu bio ponovo Perić.  

– Iako je bilo 3:0, nismo baš tako lako stigli do pobede. Međutim, najvažnije je da smo uzeli tri nova boda i trijumf nam mnogo znači, jer nismo nastupili kompletni zbog povreda – kaže kapiten Stevan Simić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This