Mečevi odbojkaške Superlige, kao i dueli u ostalim sportovima, i dalje protiču bez prisustva publike. Zato je kako za obe ekipe, tako i poštovaoce sporta i samu odbojku od velikog značaja to što će derbi 6.kola Superlige biti prenošen na drugom programu RTS-a. Meč Vojvodina NS seme – Crvena zvezda igra se u četvrtak, 15.oktobra, u maloj sali Spensa, u 17 časova.

Novosađani iza sebe imaju seriju pobeda. Sem jednog kiksa u Kraljevu, puleni trenera Siniše Gavrančića sve ostale mečeve rešili su rezultatom 3:0. U taboru Vojvodine svi su rešeni da nastave tu nisku.

– Prvo, prenos na RTS-u je velika stvar uvek, a posebno sada kada publika ne može da dođe. Za nas je Crvena zvezda važan protivnik, kao i svaki drugi, podrazumeva se. Ta ekipa ima svoje prednosti i mane, ali verujem da ćemo u susret ući maksimalno odgovorno i naći najbolji način da uknjižimo novu pobedu – ističe sportski direktor Slobodan Boškan.

Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić ukazuje na to da je tim Zvezde u tom sastavu, uz neznatne izmene, dugo na okupu.

– Dosta se dobro znaju, novi su Stanković i Eremić koji su im doneli dodatno kvalitet. Verujem da će oni u nastavku igrati sve bolje. Mi gledamo da zadržimo nepobedivost na našem terenu i priključak za prvo mesto.

Korektor Aleksandar Blagojević očekuje zanimljivu utakmicu.

– Sama činjenica da će biti TV prenosa mnogo nam znači. To nas dodatno motiviše, a imamo šta da pokažemo. Siguran sam da ćemo ući spremni u meč i da ćemo, poučeni iskustvom, biti na maksimumu od prvog do poslednjeg poena. Jednostavno, svi igraju dobro protiv nas, tako da bilo kakvo opuštanje nije dozvoljeno.

Podelite na društvenim mrežama
Share This