Vojvodina NS seme – Novi Pazar 3:0 (25:18, 25:16, 25:11)

Novi Sad: Mala sala Spensa, sudije Papović i Radovanović.

Vojvodina NS seme: Simić 8, Brborić, Čubrilo, Bajandić 3, Kovačević 10, Negić, Mašulović 4, Bošnjak 3, Buša 9, Blagojević 2, Prišić 2, Todorović 1, Rudić 3, Perić 6.

Novi Pazar: Zoranić 5, K. Prušević, Dolovac, Peruničić, Kurtanović, Koničanin 4, Zuković, Božović 3, Bajramlić, Zečić, Halilović 10, S. Prušević 6.

Još jednu pobedu uknjižili su prvotimci Vojvodine NS seme, a ovoga puta u maloj sali Spensa pala je ekipa Novog Pazara. Bila je to lepa uvertira pred put Novosađana u Italiju, posebno zato što je izvojevana maksimalna i pobeda i što su šansu dobili svi.

Najveći otpor gosti su pružili u prvom setu, imali su čak i minimalno vođstvo, ali su crveno-beli brzo preuzeli kontrolu i dobrim servisom stigli i do 17:11. Kada su poveli 1:0 počeo je trener Siniša Gavrančić da meša karte, pa su u igru ušli Kovačević, Buša, Čubrilo, te Brborić, Rudić, a onda i Bošnjak i Prišić. Igrali su Novosađani poletno, sigurno, svako je svoju priliku maksimalno iskoristio, a naredna dva seta dobili su još ubedljivije za maksimalnu pobedu od 3:0.

Boris Buša: Izuzetno nam je zgusnut raspored, pa je bila idealna prilika da se ekipa izrotira. Svi koji su ušli odradili su sjajan posao tako da je to još jedan dobitak za nas.

Siniša Gavrančić, šef stručnog štaba: Imamo 14 dobrih igrača, ima tu i mladih kojima treba iskustvo ovakvih mečeva, oni na treninzima dobro rade i zaslužili su šansu. Bitno je da posle Superkupa nema opuštanja, da nastavimo dalje u ligi i nadoknadimo kiks iz Kraljeva. Sve vreme smo utakmicu držali u svojim rukama i zasluženo pobedili.

Podelite na društvenim mrežama
Share This