Na redu je borba za prvi trofej u sezoni. Odbojkaši Vojvodine NS seme boriće se u sredu, 23. septembra za pehar Superkupa Srbije, protiv ekipe Partizana. Ujedno, to je prvi od tri trofeja, koji Novosađani imaju zadatak da odbrane u ovoj takmičarskoj godini.

Meč se igra u maloj sali SPC „Vojvodina“, počinje u 18 časova, a kako i dalje važe strogo propisane mere, publici neće biti dozvoljen ulaz.

– Borimo se za naš prvi trofej. Svi smo svesni težine te utakmice, koliko je važno osvojiti pehar i na taj način započeti borbu. Moj utisak je da Partizan ima ekipu koja može biti u vrhu. Nismo igrali još s njima, tako da će ovo biti naš prvi duel. I dalje se prilagođavamo restriktivnim merama, pridržavamo se svih pravila, tako da publika neće imati mogućnost da uđe u halu. Dobro je to što će RTV prenositi meč, pa će poklonici odbojke moći da bar putem tv ekrana uživaju u lepoj utakmici – ističe sportski direktor Slobodan Boškan.

Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić takođe poručuje da su to mečevi za koje se živi, trenira i radi.

 – Jedva čekamo da počne meč. To je jedan od tri trofeja koja želimo da odbranimo. Partizan je malo promenio sastav, doveo je  iskusnog korektora, tu su Koprivica, Arsenoski, Marinović. Oni su nosioci. Za nas je važno da maksimalno odigramo od početka do kraja. Susret u Kraljevu je dobra opomena, samo pravim pristupom i borbom možemo do cilja. Favoriti smo na papiru, a to treba pokazati na terenu. Mislim da smo spremni i da ćemo osvojiti trofej – poručuje Gavrančić.

Mladi primač Vojvodine NS seme Lazar Bajandić, koji na pravi način koristi šansu, kratak je i jasan u najavi meča.

– Sledi važna utakmica. Moramo da uđemo spremni pre svega mentalno, da izađemo na teren, pokažemo znanje i osvojimo pehar.

Podelite na društvenim mrežama
Share This