Vojvodina NS seme – Borac 3:0 (25:11, 25:12, 25:13)

Novi Sad: Mala sala Spensa, sudije Simić i Jovančević.

Vojvodina NS seme: Simić 3, Brborić, Čubrilo, Bajandić 3, Kovačević 13, Negić, Mašulović 8, Bošnjak 6, Buša 9, Blagojević 6, Prišić 5, Todorović 1, Rudić 6, Perić.

Borac: Rakitam Miletić, Madić, Drobnjak 1, Stoković 1, Krstić 3, Poznić, Petković, Knežević 2, Đurđević 4, Gmitrović 12.

Ako se po jutru dan poznaje onda šampiona Srbije očekuje jedna sjajna sezona. U prvom kolu Superlige Novosađani su bili i više nego nadmoćni protiv protiv povratnika u elitu, ekipe Borca iz Starčeva. Slavili su crveno-beli 3:0, dozvolivši gostima da po setu pređu tek, 11, 12 i 13 poena.

Domaćin je utakmicu počeo u postavi Todorović, Blagojević, Simić, Mašulović, Bajandić, Kovačević i libero Negić. Posle startnih 8:0 i 12:1, trener Gavrančić počeo je da meša karte, pa su tokom celog susreta šansu dobijali i Prišić, Bošnjak, Čubrilo,Buša,  Rudić i Brborić. Rutinski je Vojvodina stigla do 1:0, a dominaciju je nastavila i u naredna dva seta.

Potpuno su Novosađani matirali protivnika, bili su sjajni u svim elementima, ali su posebno blistali na servisu i u bloku.

Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić: Najbitniji je bio naš pristup, a on je bio pravi. Dobro smo ušli, odigrali maksimalno ozbiljno do poslednjeg poena. Svi koji su kasnije zaigrali na pravi način su zamenili startere, tako da možemo biti potpuno zadovoljni.

Veljko Prišić, primač: Opravdali smo očekivanja stručnog štaba. Čestitam saigračima na dobroj igri i pobedi. Držali smo servis, ali smo bili odlični i u svim ostalim elementima. Ovo je bio moj debi i zadovoljan sam svojom igrom, dao sam sve od sebe.

Podelite na društvenim mrežama
Share This