Odbojkaški klub Vojvodina, već sada, gotovo da ima kompletiran tim za novu sezonu. Uz većinu igrača koji imaju važeće ugovore, povratak Čubrila i Brborića, ostanak Blagojevića, vernost je produžio i srednji bloker Nemanja Mašulović.

Prošle sezone bio je jedan od stožera ekipe, statistika kaže da je odigrao najviše setova u Superligi, a u novim izazovima sa Stevanom Simićem i Andrejom Rudićem biće bitna karika u igri Vojvodine. Treba istaći i to da će uz njih biti i mlađani Aleksandar Bošnjak.

– Uradili smo dobar posao i rasterećeni ulazimo u naredni period. Tim je manje više kompletiran, a zadovoljni smo što je Nemanja Mašulović produžio ugovor. Imao je dobru sezonu, upoznao je sistem, navikao se na ekipu i ja verujem da će u novoj sezoni biti još bolji. Takođe, očekujem, kao što je to i do sada činio, da bude stub tima u smislu podrške i atmosfere – ističe sportski direktor Slobodan Boškan.

Mašulović ne krije zadovoljstvo što je produžio saradnju i što će u Novom Sadu i sledeće takmičarske godine imati prilike da kuje nove uspehe.

– Jako sam srećan što ću nositi dres Vojvodine i naredne sezone. Imali smo jako dobru takmičarsku godinu, ispunili smo sve ciljeve. Odogovnorst je  veća kada sve to treba ponoviti, ali verujem u mogućnosti ekipe i siguran sam da ona ima i kvalitet i karakter da to ostvari. Zaista smo pravi tim, imamo posebnu energiju i lepo je i dalje biti deo svega toga – poručuje Nemanja Mašulović.

Podelite na društvenim mrežama
Share This