Vojvodina NS seme šampion je Srbije za sezonu 2019/2020, odlučeno je na elektronskoj sednici, koja je održana u utorak, 28.aprila.

Izvršni odbor Odbojkaškog saveza Srbije, predsedništvo  Odbojkaškog saveza Srbije i direktor takmičenja OSS doneli su odluku da se prekidaju i smatraju okončanim takmičenja u Banka Poštanska štedionica Superligi, Prvoj ligi i Prvoj B ligi za takmičarsku 2019/2020. godinu. Na osnovu Člana 34, tačka 18, člana 35, tačka 1 i 2, Statusa OSS proglašeni su pobednici prva tri ranga takmičenja prema zatečenom stanju. TENT iz Obrenovca u konkurenciji seniorki i Vojvodina NS seme iz Novog Sada u konkurenciji seniora proglašavaju se za prvake Srbije, odnosno pobednike Banka Poštanska štedionica Superlige 2019/2020.

Novosađani su tako nanizali četvrtu titulu zaredom, a ove sezone zaokružili su tripl krunu.

-Možda nije sve onako kako smo želeli i svakako bi bilo lepše da smo imali prilike da vrednosti, u koje ne sumnjam, potvrdimo na terenu, ali odlučila je viša sila i u ovoj situaciji drugačije nije moglo. Ovo je jedina logična odluka na osnovu Statuta saveza. U svakom slučaju zadovoljan sam ishodom, smatram da smo potpuno zasluženo osvojili titulu, na osnovu onoga što smo pokazivali kroz utakmice, na osnovu broja bodova i pobeda. Kvalitet smo dokazali i osvajanjem druga dva domaća trofeja – istakao je sportski direktor Slobodan Boškan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This