Odbojkaši Vojvodine NS  seme konačano su, posle dugog perioda žestokog tempa, imali celu sedmicu da se resetuju, da treniraju i pripremaju se za nove izazove.

I dalje je cilj isti – sačuvati prvu poziciju na tabeli. Naredni rival je Spartak, a meč petog kola Mini lige igraće se u petak, 13.marta, u 17 časova, u Subotici.

– Iskoristili smo ove dane da dobro radimo, da pojačamo trening, tako da se lagano već sada spremamo za plej-of, ali tako da možemo na visokom nivou igrati i utakmice koje slede. Želimo da ostanemo na prvoj poziciji, a za to su nam potrebne pobede – kaže šef stručnog štaba Siniša Gavrančić i nastavlja: – Idemo korak po korak. Spartak jeste dobro ekipa, koja daleko kvalitetnije igra na svom terenu i tu beleži najbolje rezultate. Oprez postoji, rivala moramo shvatiti ozbiljno, ali mi moramo odigrati onako kako znamo. U priče da nam neko leži, ili ne leži, lično ne verujem. Tako je bilo i sa Partizanom, pa smo pobedili onda kada je to bilo najvažnije. Sve to zavisi od trenutka, od forme, motivacije. Činjenica je da neće biti lako i da mi treba da uradimo ono što je do nas. Šest timova u Mini ligi su prilično izjednačeni, ne bih rekao da bilo koji rezultat može biti iznenađenje. Eto Partizan je savladao ekipu Niša i biće do kraja raznih rezultata. Mi gledamo u svoje dvorište i trudimo se da cilj izguramo do kraja. Posao u ovoj sezoni nismo završili i to treba da nas vodi.

Zbog situacije sa korona virusom, a prema savetima državnih organa, Izvršni odbor Odbojkaškog saveza Srbije doneo je odluku da se sve utakmice od danas pa nadalje, kako u seniorskoj konkurenciji, tako i u mlađim kategorijama, igraju bez prisustva publike.

Podelite na društvenim mrežama
Share This