Po osvajanju pehara Kupa Srbije, na adresu Odbojkaškog kluba Vojvodina čestitke su stigle sa svih strana – i još uvek stižu. Što privatno, što zvanično, reči podrške uputili su mnogi sportski radnici, veterani kluba, sportski prijatelji, timovi…

“U ime Pokrajinskog sekteretirajata za sport i omladinu i u lično ime upućujem najiskrenije čestitke odbojkašima, stručnom timu i menadžmentu Odbojkaškog kluba Vojvodina NS seme, na izvanrednom uspehu, osvajanju Kupa Srbije. Osvojivši drugi po redu trofej u ovoj sezoni, a petnaesti po redu kup u istoriji kluba, potvrdili ste primat i opravdali ulogu favorita. Aktuelnim prvacima države i učesnicima Lige šampiona, želim da nastave sa uspesima do kraja sezone, da odbrane titula prvaka i da uvek prezentuju našu klupsku odbojku i našu zemlju na najbolji način” – kaže se u čestitki Vladimira Bateza, pokrajinskog sekretara za sport i omladinu.

Odbojkaški savez Vojvodine takođe je uputio čestitku u kojoj se između ostalog navodi:

“Poznajući velike ambicije vašeg kolektiva iskreno se nadamo osvajanju i titule prvaka države, čime bi Vojvodina objedinila sva tri pehara ove sezone. Odbojkaški savez Vojvodine uvek će biti uz svog šampiona i pružati neophodnu pomoć.”

Osvajanje Kupa Srbije Vojvodini su čestitali i veterani i bivši uspešni rukovodioci Miroslav Vislavski i Nikola Marić, te sportski prijatelji, FK Vojvodina, OK Crvena zvezda, MOK Spartak i mnogi drugi.

Podelite na društvenim mrežama
Share This