Odbojkaši Vojvodine NS seme, kao prvoplasirani na tabeli na kraju Superlige, imali su tu prednost da na startu Mini lige prve dve utakmice igraju na svom terenu. Osim pogodnosti koje donosi domaći teren, Novosađanima je u ovom trenutku takav raspored i te kako odgovarao, pre svega zbog finala Kupa, jer umesto putovanja, mogu mirno da rade i pripremaju se kod kuće.

Crveno-beli su sjajnom igrom otvorili razigravanje u Mini ligi i maksimalnim rezultatom savladali ekipu Radničkog. U drugom kolu, u sredu, 26.februara, očekuje ih veliki derbi, je im u goste dolazi Niš. Biće to, bez sumnje, zanimljiv duel dve prvoplasirane ekipe na tabeli, a Vojvodina svoj cilj zna – da naniže još jednu pobedu i sačuva prvo mesto.

– Biće to pravi derbi. Mi težimo tome da sačuvamo prvo mesto na tabeli i da sa te pozicije uđemo u plej-of. Bez obzira na to što nas samo četiri dana posle toga očekuje najvažnija utakmica, finale Kupa Srbije, mi ćemo i duelu sa ekipom Niša pristupiti maksimalno ozbiljno. Niš je pokazao kvalitet, nije slučajno na drugom mestu, a i naši međusobni susreti su bili neizvesni. Zato moramo biti ozbiljni, motivisani i angažovani u borbi za svaki poen – istakao je šef stručnog štaba Siniša Gavrančić.

Meč počinje u 18 časova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This