Odbojkaši Vojvodine NS seme u utorak ujutru putuju u belgijski Ruselar, gde će u sredu, 19.februara, odigrati poslednji meč ovogodišnje Lige šampiona. Biće to duel šestog kola E grupe protiv domaćeg Knak Ruselera, od kojeg su u Spensu izgubili 2:3 i tada su zaista nijanse odlučivale.

Novosađani su, činjenica je, pokazali do sada skoro u svim mečevima da mogu ravnopravno da se nose sa jakim evropskim ekipama, u dva susreta uknjižili su po bod, a čvrsto veruju da od najjačeg klupskog takmičenja mogu da se oproste pobedom.

– Ono što smo mislili i pre početka grupne faze pokazalo se kroz takmičenje, a to je možemo da se ravnopravno nosimo sa Fridrihshafenom i Knak Ruselarom. U dve utakmice malo nam je jako falilo da pobedimo i to je iskustvo koje nama nedostaje. Želimo da se na jedan lep način oprostimo od Lige šampiona. Bila nam je čast da učestvujemo i nadam se da ćemo jednom dobrom igrom završiti tu priču – istakao je šef stručnog štaba Siniša Gavrančić.

Slično razmišlja i libero Nikola Lakčević.

– Idemo tamo da igramo dobru odbojku, da prenesemo energiju koju smo pokazali u susretu protiv Mladog radnika. Uz maksimalnu motivisanost verujem da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Siguran sam da imamo šanse i daćemo sve od sebe da pobedimo.

Meč u Ruseleru počinje u 20.30 časova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This