Odbojkaši Vojvodine meč 18.kola Superlige dočekuju na prvoj poziciji na tabeli. Da bi i nakon poslednje utakmice ovog dela prvenstva ostali na vrhu i kao lideri ušli u Mini ligu, potrebna im je pobeda u duelu protiv Mladog radnika. Utakmicu sa Požarevljanima Novosađani igraju u subotu, 15.februara, u 17.30, u maloj sali Spensa.

Biće to ujedno i lepa prilika da crveno-beli pobedom stave tačku na Superligu i to pred svojim navijačima. Do sada je Vojvodina osvojila Superkup, igrala Ligu šampiona, čuvala prvu poziciju na tabeli i obezbedila plasman u finale Kupa Srbije. Sada predstoji završnica Kupa i Superlige, a Novosađani su i te kako igrama i rezultatima zaslužili podršku publike.

– Čeka nas teška utakmica. I u prvom delu je u Požarevcu bilo neizvesno, tamo smo slavili 3:2. Sada igraju još bolje, imaju odličan skor u drugom delu, a došao im je i Kubanac Herardo Kala. Ali, sve zavisi od nas, moramo da gledamo sebe, da uđemo maksimalno ozbiljno u meč i da pobedom sačuvamo prvo mesto – istakao je srednji bloker Nemanja Mašulović.

Ulaz je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This