Primač David Mehić, koji je sa Vojvodinom osvojio tri titule i bio jedan od poluga tima, vratio se u matični klub i prvi put se obratio medijima.

Najpre, govorio je sportski direktor Slobodan Boškan.

– David se vratio u Vojvodinu na obostrano zadovoljstvo. Čast nam je što je ponovo među nama. Znate svi kako je prethodnih godina igrao, s kakvom posvećenošću i energijom. U drugom delu sezone nastaviće s nama put koji smo počeli. Predstoji nam Kup, pa završnica prvenstva, a on će nam mnogo značiti u borbi za ostvarenje ciljeva. U ovakvim slučajevima uvek je potreban period adaptacije, ali će sada sve biti lakše, jer je on naš i zna kako ovde sve funkcioniše.

Mehić se zahvalio upravi kluba, što mu je omogućila da se vrati u Vojvodinu.

– Jako lep osećaj je vratiti se kući. Igranje za Vošu je velika čast. Ovu sezonu sam počeo u francuskoj ligi, koja ima svoje prednosti i mane, a sticajem okolnosti više sam upoznao mane. Tako da je za mene zadovoljstvo to što sam se vratio. Ekipa se promenila, ali dosta njih poznajem iz mlađih reprezentatvnih selekcija, pa neće biti problema oko uigravanja. Jako sam uzbuđen i jedva čekam da krenu najzanimljivije utakmice. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju da nas podrži u sredu, jer će nam to mnogo značiti u ovoj izuzetno važnoj utakmici – poručio je David Mehić.

Podelite na društvenim mrežama