Jedinstvo – Vojvodina NS seme 1:3 (25:22, 21:25, 13:25, 19:25)

Stara Pazova: Hala sportova, sudije Popović i Leko.

Jedinstvo: Stanković, Radivojević, Ilinčić, Pešut, Radišić, Majstorović, Pajić, Škrbić, Mirković, Paravinja, Roljić, Stojsavljević, Nadaždin.

Vojvodina NS seme: Lakčević, Bajandić, Bojičić, Kovačević, Negić, Mašulović, Buša, Blagojević, Radović, Todorović, Rudić, Perić, Mehić.

Odbojkaši Vojvodine uknjižili su nova tri boda u Superligi, pošto su u 16.kolu savladali Jedinstvo u Staroj Pazovi 3:1.

Sada već tradicionalno, Vojvodina je u Staroj Pazovi, ušla nešto lošije u meč. Domaćin je zaigrao rasterećeno, motivisano, dok su Novosađani teško dolazili do poena. Jedinstvo je gotovo konstantno bilo u vođstvu, ali su se u dva navrata gosti vraćali. Ipak, ni servis Blagojevića, koji je doneo i vođstvo (19:21), nije bio dovoljan. Uzvratio je Pešut servisom, vratio prednost domaćinu, koji je i dobio set 25:22.

Lomio se rezultat i u drugom periodu, ponovo je vođstvo od dva poena viška servisom doneo Blagojević, a onda i blokom Mašulović, međutim, opet je Jedinstvo uzvratilo na isti način i povelo 8:7. Ušao je tada Mehić umesto Kovačevića, Novosađani su vratili prednost, a posle asa Mehića Vojvodina je na tehničkom tajm-autu imala 12:9. Pokušavali su Pazovčani u nekoliko navrata da se sasvim približe, ali su gosti brzo vraćali kontrolu i na kraju zasluženo izjednačili na 1:1.

Došli su konačno na svoje u trećem setu crveno-beli, brzo stekli prednost, u drugom delu je povećali i dominatno završili ovaj deo susreta za vođstvo od  2:1. U međuvremenu, u igru je umesto Rudića ušao Bojičić. Nastavili su u istom ritmu gosti i u čevrtom periodu, Jedinstvo je uspelo u jednom momentu da se sasvim približi, ali su Novosađani brz vratili sve na svoje mesto i stavili tačku na meč za nova tri boda u Superligi.

Podelite na društvenim mrežama