Odbojkaški klub Vojvodina danas je sporazumno raskinuo ugovor sa Milošem Nikićem, koji je više od pola sezone nosio crveno-beli dres i pomogao srpskom šampionu u ostvarenju ciljeva, pre svega na putu do plasmana u Ligu šampiona.

Kako je iskusni primač, nekadašnji reprezentativac, imao ponude iz inostranstva, menadžment kluba i Nikić su se brzo dogovorili, pokazali profesionalnost i prijateljski se rastali.

– Sticajem okolnosti razišli smo se na pola sezone, jer je Miloš Nikić imao nekoliko ponuda iz inostranstva, te nismo želeli da jednog velikog igrača sputavamo u nastavku karijere. Sa druge strane, nama se otvorila mogućnost da vratimo Davida Mehića, koji je dete Vojvodine, i da sa njim nastavimo put ka ciljevima u ovoj sezoni. Izuzetno smo zadovoljni Nikićem, njegovim odnosom, profesionalnošću i zalaganjem. Mnogo toga naučio je mlade igrače, a svojim iskustvom i znanjem pomogao je da osvojimo prvi trofej u sezoni i, ono što je još važnije, da se plasiramo u Ligu šampiona. Želimo mu svako dobro i još mnogo sportskih uspeha – istakao je sportski direktor Slobodan Boškan.

Miloš Nikić takođe se zahvalio Vojvodini što mu je pružila mogućnost da se vrati u ritam posle povrede i poručio da je u klubu sve bilo na najvišem nivou.

Podelite na društvenim mrežama