Partizan – Vojvodina NS seme 3:0 (25:22, 25:19, 25:17)

Zemun: Hala „Master“, sudije Popović i Balandžić.

Partizan: Radović 15, Koprivica 5, Marinović, Lekić, Đorđević 7, Huzejrović 1, Janković, Kisić 2, Stašević, Cvetković, Petrović 6, Pajević, Peković, Nikolić 13.

Vojvodina: Lakčević, Bajandić 1, Bojičić 1, Kovačević, Negić, Mašulović, Buša 1, Blagojević 12, Radović, Todorović 2, Rudić 9, Perić 9, Nikić 4.

Odbojkaši Vojvodine doživeli sigurno i najubedljviji poraz ove sezone, pošto su u 13.kolu Superlige izgubili od Partizana u gostima 0:3.

Domaćin je posle servisa Nikolića stigao do tri poena prednosti, a onda otišao i na 8:4. Imao je Partizan 12:9 na tehničkom tajm-autu, ali je Rudić servisom poremetio domaćina, što je Vojvodina iskoristila, blok je doneo samo poen zaostatka (11:12), da bi nakon toga as servisom Blagojević doneo vođstvo (14:13). Brzo su crno-beli vratili prednost, u čemu su im pomogle i greške Novosađana, sačuvali je do kraja i poveli 1:0. U nastavku, umesto da konsoliduju redove, gosti su potpuno pali, a dodatnu so na ranu stavio je izlazak Mašulovića iz igre zbog problema s leđima. Nije crveno-belima išlo ni u jednom elementu, a uz to sa druge strane imali su raspoloženog protivnika, koji je dobro servirao, bio efikasan u napadu i izblokirao kada je trebalo. Stekao je domaćin visoku prednost, imao je i 19:12, ali je u jednom momentu, posle servisa Bajandića, Vojvodina stigla na 17:20. Međutim, nije to bilo dovoljno za preokret, pa je Partizan poveo 2:0.

Nije pokazala Vojvodina umeće da se vrati, kao u nekim prethodnim mečevima, ni izmene nisu mnogo pomogle. Partizan je nastavio u istom ritmu, a gosti nisu našli rešenje da učine nešto u ovom duelu. Bila je to jedna od najlošijih partija Novosađana u poslednje vreme i posle dugo vremena ubedljiv poraz. Nažalost, nisu crveno-beli mogli da obraduju grupu vernih navijača i članova fan kluba, koji su došli da podrže svoje miljenike.

Bojan Janić, trener Partizana: Nismo mi toliko bili dobri, ali je Vojvodina odigrala lošije i imala problem sa Mašulovićem. Mislim da i mi možemo još bolje i zato me raduje pobeda. Najvažniji nam je u ovom trenutku Kup Srbije.

Siniša Gavrančić, trener Vojvodine: Ovo je jedna od najlošijh igara, odnos na terenu nije bio dobar. Moramo sesti i razgovarati, videti kako se vaditi iz ovoga. Sam poraz nije strašan, dugo je prvenstvo. Ali izgubiti na ovakav način je problem. Da li će nas trgnuti i opomenuti videćemo u sredu, kakav ćemo odgovor imati.

Podelite na društvenim mrežama
Share This