Posle kratke pauze šampion Srbije vraća se takmičenju, a prvi izazov očekuje ga u subotu, 11.janura u 18 časova. Odbojkaši Vojvodine NS seme na svom terenu igraju, za njih u ovom momentu, najvažniji meč – revanš četvrtfinala Kupa Srbije.

Prilika je to da se anulira poraz od 2:3 u prvoj utakmici u Kragujevcu, te da se nastavi niska ostvarenih ciljeva u novoj sezoni, odnosno da i na ovom polju crveno-beli ostanu u igri za trofej.

Pauzu su Novosađani maksimalno iskoristili da se rehabilituju, da predano rade i tako spremno dočekaju nastavak sezone. Svesni su da ih sa druge strane mreže čeka neka neugodan protivnik, ali svi čvrsto veruju u uspeh.

– Radnički je dobra i iskusna ekipa, svi igrači iza sebe imaju veliko iskustvo u našoj ligi, a neki i internacionalno. U odnosu na prvi meč neće biti tu primač Ćirović, ali im je došao srednji bloker Lopar. Što se nas tiče ciljevi su jasni. Vojvodina četiri godine nije osvojila Kup Srbije, tako da jako želimo da se plasiramo u polufinale i da se ove sezone borimo i za taj trofej. Bez obzira na poraz od 2:3 imamo aktivan rezultat i uz jednu dobru igru možemo do pobede. Svi su spremni, osim Simića, koji još nije u trenažnom procesu – izjavio je šef stručnog štaba Siniša Gavrančić.

Iskusni Miloš Nikić veruje da je ekipa dobro iskoristila praznike, ali ne za slavlje, nego za odmor i za rad.

– Mislim da ćemo spremni ući u meč. Imamo dobar rezultat, možda to nije nešto što očekujete kada mislite na Vojvodinu, ali posle niza putovanja, utakmica, umora, to je bilo solidno. Pritisak uvek ide usput, ali ništa posebno. Svi smo svesni da smo kvalitetni i da je sve u našim rukama, ako mi odigramo kako znamo proći ćemo dalje. Motiv je uvek da pobeđujemo, posebno u ovom momentu, treba da se vratimo na put pobede i sada je pravo vreme za to – poručio je Nikić.

Ulaz na utakmicu je besplatan, što je poziv više za sve ljubitelje odbojke da prepoznaju značaj utakmice i pomognu šampionu, koji je u svom gradu partijama i rezultatima i više nego zaslužio podršku s tribina.

Podelite na društvenim mrežama
Share This