Da je plasmanom u Ligu šampiona Vojvodina NS seme napravila veliki uspeh potvrđuje  i to sa kakvom se pažnjom pratio revanš meč trećeg kola kvalifikacija u Minsku. Novosađani su odigrali odlično u oba duela, a pre svega pokazali su karakter, izuzetan odnos prema takmičenju i zadatku koji je bio pred njima. Borbenošću, srčanošću, kvalitetom i timskim duhom pokupili su simpatije javnosti, pa su čak i u medijima, koji slabije prate odbojku i novosadski klub, osvanuli naslovi poput „ubedljivi, sjajni Novosađani, Vojvodina pregazila Šahtjor, veliki uspeh Vojvodine itd“.

Po završetku utakmice u Minsku čestitke su stizale sa svih strana, a prvi je reči podrške uputio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

– Nije samo Novi Sad, cela Srbija je ponosna na OK Vojvodina. Čestitam im na tome što su još jednom pokazali kako se pobeđuje na važnim takmičenjima. To je inspiracija i za sve druge, jer kada se stvari postave kako treba, kada verujete svim srcem u ono što radite, uspeh ne može da izostane – rekao je između ostalog.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez čestitao je Vojvodini povratak tamo gde joj je i mesto, u Ligu šampiona. Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić istakao je da je Vojvodina svetao primer kako bi trebalo da se razvija srpska odbojka na klupskom nivou.

Podršku su uputili i pojedinci, Vošini bivši igrači i reprezentativci, između ostalog i Marko Podraščanin i Milan Katić, a čestitkama su se pridružili i STK Spin, KK Vojvodina, OK Tent, OK Voriors, OK Vrbas, OK Takovo, SK Volley, Hotel Fontana Vrnjačka Banja, Novosadska televizija, Prvi radio, Odbojkaški savez Crne Gore i mnogi drugi.

Podelite na društvenim mrežama
Share This