Srpski šampion nema vremena za odmor. Posle velike pobede nad rumunskom Arkadom i plasmana u završnu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, Novosađani se prebacuju na domaću scenu, na kojoj ih u subotu, 16.novembra čeka meč sedmog kola Superlige. Na svom terenu crveno-beli dočekuju ekipu Jedinstva iz Stare Pazove. Utakmica se, zbog zauzetosti male sale, igra u velikoj, a počinje u 18 časova.

Lider na tabeli nikoga ne potcenjuje, ali nema sumnje da će u ovom duelu biti prilike da neki prvotimci odmore, a drugi da igraju, koji su i do sada pokazali i u nekim posebnim zadacima da na njih može da se računa. Korektor Boris Buša odradio je dobar posao u prethodna dva meča ulazeći na servis u Kraljevu, kao i u meču protiv ekipe iz Galacija.

– Znali smo da će novembar biti jako naporan, zbog teških utakmica i zgusnutog rasporeda. Srećom, za sada sve ide onako kako želimo, u ligi smo prvi, a prošli smo i u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.  U subotu nas čeka novi izazov, sigurno će oni koji su najopterećeniji zasluženo odmoriti, a nekolicina nas dobiće šansu da odigra. Nama motiva ne manjka, spremni smo i jedva čekamo da izađemo na teren i da pokažemo zašto smo tu gde jesmo – poručuje Buša i dodaje: – Pozovčane ne treba potceniti, oni znaju da igraju i sigurno će u Novi Sad doći rasterećeni. Naše je da maksimalno ozbiljno uđemo u meč i da držimo taj odnos do poslednjeg poena.

Ulaz je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This