Ribnica – Vojvodina NS seme 0:3 (21:25, 10:25, 20:25)

Kraljevo: Nova Hala sportova, sudije Janković i Todorović.

Ribnica: Radević 4, Brborić, Stefanović 2, Begić, Zečević, Vukmirović 6, Peković, Petrašinović, Vesić, Paunović 12, Milovanović, Skakić 2, Gajović, Usiljanin.

Vojvodina NS seme: Simić 9, Lakčević, Bajandić, Bojičić, Kovačević, Negić, Mašulović 6, Buša 4, Blagojević 20, Radović, Todorović 1, Rudić, Perić 10, Nikić 6.

Odbojkaši Vojvodine vratili su se na pravi kolosek i ostvarili ubedljivu pobedu u šestom kolu Superlige, na gostovanju u Kraljevu. Maksimalni trijumf definitivno je bio potreban novosadskim prvotimcima da zaleči rane posle poraza u Rumuniji, ali i da donese novi elan i energiju uoči revanša protiv Galacija.

Crveno-beli su od starta meča u Kraljevu diktirali ritam, sve vreme su vodili, u prvom setu samo na momente domaćin se približavao, ali to nije bilo dovoljno da na bilo koji način ugrozi pulene trenera Siniše Gavrančića.

Posle 1:0 gosti su potpuno dominirali u nastavku meča, bili su pre svega nemilosrdni u napadu, hrabri na servisu, ali i dobri na prijemu. Nerešiva enigma za domaćina bio je novosadski korektor Aleksandar Blagojević. Bez mnogo muke stigli su prvotimci Vojvodine do 2:0, a onda su rutinski završili posao u trećem setu i stavili tačku na meč.

Podelite na društvenim mrežama
Share This