Posle važne pobede u Kragujevcu i jedne odlične superligaške utakmice, odbojkaši Vojvodine NS seme ulaze sa puno optimizma u predstojeće mečeve. Novosađane u narednom periodu očekuju veliki izazovi, a prvi u nizu je u petak, 1.novembra, kada će aktuelni šampion Srbije odigrati derbi petog kola Superlige sa beogradskim Partizanom. Novosađani će sa crno-belima snage odmeriti na svom terenu, pa prieželjkuju da uz podršku sa tribina uknjiže nove prvenstvene bodove.

– Pred nama su važne utakmice, a prva na redu je sa Partizanom. Meč koji smo odigrali u Kragujevcu mi uliva optimizam i verujem da ćemo u petak zabeležiti novu pobedu. Podižemo igru, dišemo kao tim i siguran sam da će sve to biti dobro. Partizan takođe ulazi u formu, ima iskusnu ekipu i sigurno će tokom sezone tek pokazati pravo lice, a protiv nas će posebno biti motivisani. Ipak, verujem da se mi pitamo – poručio je sportski direktor Slobodan Boškan.

Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić takođe je zadovoljan poslednjim partijama ekipe, te u petak očekuje kvalitetnu utakmicu i pozitivan ishod svog tima.

– Partizan je doveo igrače sa bogatim iskustvom, napravio je tim za gornji deo tabele i sigurno je da ima ambicije u duelu s nama. Igraju dobro Beograđani, ali mi smo spremni, forma je sve bolja, još ćemo napredovati iz meča u meč, a verujem u dobar rezultat u derbiju – istakao je Gavrančić.

Korektor Aleksandar Blagojević, uz Vojvodinu, kao pretendente na visok plasman i trofeje, pored Radničkog i Niša, vidi upravo i Partizan.

– Čini se da crno-beli u poslednjih nekoliko godina nikad jači tim nisu imali. Igraće sigurno još bolje, ali na nama je da u svaki meč ulazimo maksimalno ozbiljno, koncentrisano, da se borimo za svaku loptu i onda ni uspeh neće izostati.

Svi iz tabora Vojvodine pozvali su navijače da u petak u 18 časova ispune tribine male sale Spensa, te da zajedno sa ekipom naprave lepu uvertiru u meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ulaz je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This