Odbojkaški klub Vojvodina uvek je težio da posebno brine o svojim veteranima, da u tome napreduje iz dana u dana, da odnose činim boljim i da, kada god je to u mogućnosti, pruži podršku legendama kluba, bivšim uspešnim čelnicima, velikanima, nekadašnjim igračima i trenerima.

Upravo zbog toga, s posebnim zadovoljstvom menadžment kluba na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem ugostio je u sredu najuspešnijeg generalnog direktora u istoriji Vojvodine, Miroslava Vislavskog. Tema je bilo mnogo, a vreme je proletelo u priči o odbojci, klubu, bivšim, sadašnjim i budućim vremenima, ali i konkretnoj saradnji sa Asocijacijom sportskih veterana Novog Sada, kao i najavi aktivnosti veterana OK Vojvodina.

-Neobično mi je drago što sam bio u prilici da razgovaram sa gospodinom Dragoljubom Zbiljićem, prvenstveno što u njemu i načinu na koji vodi klub prepoznajem energiju i ambiciju da vrati Vojvodinu na poziciju na kojoj je bila devedesetih. Rezultati poslednjih godina pokazuju odlučnost da se dođe do cilja koji podrazumeva stvaranje evropske Vojvodine. Ona taj atribut nosi svakako, ali vreme koje dolazi treba da potvrdi ono što je urađeno prethodne tri godine. Što se budućnosti tiče, razumem i nadam se da ambicije nisu kratkoročne, nego da su motivisane željom da Novi Sad ostane odbojkaški grad uz veru i nadu da zasija Vojvodina i na evropskoj sceni – istakao je Miroslav Vislavski prilikom posete i nastavio:  – Kada je reč o odnosu prema inicijativi u vezi sa Asocijacijom sportskih veterana grada izražavam zahvalnost što je Zbiljić potvrdio da je spreman da sa svojom firmom bude prvi naš partner. Asocijacija ima težnju i želju da neguje tradiciju i vrednosti nekadašnjih rezultata i uspeha jugoslovenskih, srpskih i vojvođanskih sportista, koji žive u Novom Sadu. Materijalnom i svakom drugom podrškom, koju ćemo imati od Zbiljića i njegove kompanije Energotehnika Južna Bačka, biće nam lakše da te vrednosti očuvamo u smislu obeležavanja bitnih datuma iz istorije novosadskog sporta. U tom pogledu zahvaljujem se na tome što će Dragoljub Zbiljić 18.oktobra biti pokrovitelj i prijatelj događaja, kojem će prisustvovati preko 200 zaslužnih velikana sporta, u Hotelu Novi Sad. Tom prilikom ćemo obeležiti postojanje asocijacije, ali i značajne jubileje Branislava Simića, Marije Veger i mnogih drugih.

Podelite na društvenim mrežama
Share This