Iako je u toku letnja pauza, u kući odbojkaškog šampiona Srbije sa mnogo pažnje i interesovanja, pratio se žreb za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ovoga puta odgovornost je možda i malo veća imajući u vidu i to da su svi ostali srpski klubovi, i ženski i muški odustali od evropskih kupova, pa će Novosađani jedini predstavljati našu zemlju na velikoj sceni Starog kontinenta i, podrazumeva se, truditi se da to čine dostojanstveno i borbeno.

– Jedini smo srpski klub koji brani čast naše odbojke u evropskim kupovima i učinićemo sve što je do nas da se plasiramo u grupnu fazu Lige šampiona. Cenimo rast rejtinga rumunske odbojke i jako poštujemo šampiona ove zemlje tim Arkade Galaci, ali sa puno samopouzdanja ulazimo u ovo takmičenje, sigurni u sebe i svoj tim – istakao je predsednik kluba Dragoljub Zbiljić.

Vojvodina predstavlja odbojkaški brend i zbog toga što na međunarodna takmičenja uvek gleda kao na sportski izazov, priliku za napredak i nove pobede. I ovoga puta srpski šampion sprema se marljivo, ambiciozno i odgovorno. Predsednik kluba Dragoljub Zbiljić veruje da će ekipa biti uspešna na evropskoj sceni.

– Odbojkaški klub Vojvodina je podigao lestvicu kvaliteta za narednu sezonu i zahvalio se mnogim igračima iz prethodne, ali je kostur tima ostao i uz još dva pojačanja  biće spreman za  izazove u evropskim takmičenjima – zaključio je Zbiljić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This