Naš prvi tim i menadžment danas su u Gradskoj kući, povodom osvajanja treće uzastopne titule šampiona, ugostili gradonačelnik Miloš Vučević, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu  Ognjen Cvjetičanin i pokrajinski ministar za sport i omladinu Vladimir Batez. Nakon toga, u klupskim prostorijama, na  šampionskom koktelu okupili su se igrači, članovi kluba, predstavnici grada, pokrajine i Odbojkaškog saveza Srbije, sportski prijatelji, veterani, sponzori, poslovni partneri i mnogo drugi.

-Lepe običaje čuvamo i evo treći put zaredom naši gosti su odbojkaši Vojvodine kao šampioni Srbije. Klub je dobar, stabilan, igrači su sjajni, a treneri Gavrančić i njegovi saradnici su sve to dobro uklopili i izgurali. Siguran sam da oni već razmišljaju o novim izazovima. Na tom putu mogu da računaju na našu podršku u svakom segmentu. Bili smo do sada uz njih, a oni nam vraćaju na najlepši način. Bila je ovo izazovna sezona, nije bilo lako, ali su pokazali da imaju pravu strukturu tima. Od srca im čestitam, Vojvodina može da bude primer ostalim klubovima u gradu, kako se radi u zajedništvu. Milina je sarađivati s njima – izjavio je gradonačelnik Miloš Vučević.

-Veliko je zadovoljstvo treći put biti ovde. Naši ciljevi na početku su bili veći, ali na kraju smo uspeli da ostvarimo primarni i najvažniji cilj. Najveća je zasluga igrača i stručnog štaba, ali se ne može zanemariti podrška Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, Južne Bačke, NISa i mnogih drugih privrednika, koji su svojim finansijskim odnosom stabilizovali klub. No, ono u šta sam siguran jeste to da danas ni u ovom sastavu ni ovim povodom ne bismo bili ovde da pre 6 godina gradončalnik Vučević nije shvatio i napravio percepciju da ovaj klub može da se vrati na stare staze slave, a tada smo bili u izuzetno teškoj situaciji. Trudićemo se da sportskim, društvenim odnosom i rezultatima i dalje opravdavamo poverenje koje je grad pružio maksimalno, bez ikakve rezerve – rekao je potpredsednik UO OK Vojvodina Vladimir Šiška.

– Uspeli smo i u trenucima kada je bilo teško, a dobili smo svesrdnu podršku Grada. Uzeli smo treću uzastopnu titulu i verujem da idemo u dobrom pravcu. Prošle godine smo napravili važan korak kada smo s talentovanim momcima produžili ugovore. Ovo je ta generacija koju smo sačekali, verujemo u njih i u velike rezultate – poručio je predsednik kluba Dragoljub Zbiljić.


-Bilo je teško, ali smo istrajali i verovali u sebe. Kada je bilo najteže pokazali smo da smo prava ekipa i da smo najbolji. Čast mi je što sam već treću godinu deo šampionske ekipe. Idemo dalje – zaključio je Pavle Perić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This