Odbojkaši Vojvodine NS seme posle odlične igre uspeli su da naprave brejk u Beogradu i da finalnu seriju u borbi za titulu vrate na početak. Posle dve utakmice rezultat je 1:1, Novosađani praktično opet imaju prednost domaćeg terena, a u ponedeljak, 29.aprila, u 17.30, igra se treći meč u maloj sali Spensa.

Pobeda na Banjici svima u taboru branioca titule mnogo znači, pa sa mnogo više hrabrosti i samopouzdanja čekaju predstojeći veliki duel na svom terenu. Naravno, oprez uvek mora da postoji, pa šef stručnog štaba Siniša Gavrančić poziva na maksimalnu ozbiljnost.

– U Beogradu smo napravili važan brejk, ali najbitnije je da zaboravimo to i da se okrenemo trećoj utakmici i maksimalno pripremimo za nju. Moramo biti na željenom nivou, koncentrisati se na igru i učiniti sve da ostvarimo pobedu – istakao je Gavrančić.

Dobru partiju u Beogradu pružio je i Božidar Vučićević, koji je istakao da ekipa nije pala posle poraza u Novom Sadu i da cilj ostaje isti.

– Prvi poraz nas nije uzdramao. Čak i u  drugom duelu smo se vratili posle prvog seta, igrali veoma motivisano i kvalitetno. Domaći teren ipak znači i očekujem da se to pokaže u trećoj utakmici. Verujem u našu ekipu i siguran sam da možemo ponoviti dobru  igru. Svesni smo da se mora igrati za svaku loptu, pripremali smo se za teške situacije, ali zato još više grizemo. Naš cilj je poznat, želimo titulu, idemo korak po korak. Sada je važno da odigramo maksimalno i da uz podršku s tribina dođemo do pobede – rekao je Vučićević i još na kraju poručio: – Pozivam sve naše navijače da dođu, ispune tribine i podrže nas.

Ulaz na utakmicu Vojvodina NS seme – Crvena zvezda je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This