Ispustila je Vojvodina NS seme izgledne prilike u prvoj utakmici finala plej-ofa, te ostala bez početne prednosti, dok je Crvena zvezda napravila važan brejk i drugi meč završne serije dočekuje s vođstvom od 1:0. No, kako ističu oba tabora, takav rezultat ne znači ništa i niko se ne bi iznenadio da ovo bude jedna teška i duga borba.

Upravo povodom druge utakmice finala, koja će biti odigrana u četvrtak, 25.aprila, u 18 časova (SC „Voždovac“ na Banjici), u prostorijama SD Crvena zvezda održana je nova zajednička konferencija, na kojoj su govorili treneri i kapiteni dva crveno-bela tima.

– Imali smo šansu i u prvoj utakmici, ali je malo nedostajalo. Zato očekujem da popravimo našu igru, da gledamo našu stranu terena i onda će sve biti kako treba. Moramo popraviti neke elemente koji su nas krasili do sada, pre svega servis. Verujem da možemo da vratimo brejk. Kako je Zvezda pobedila u Novom Sadu, tako je i u Beogradu sve otvoreno – poručio je kapiten Vojvodine Miran Kujundžić.

Kapiten Crvene zvezde Vlado Petković istakao je da njegov tim ide korak po korak:

– Napravili smo jedan korak, ostaje nam da poradimo na nekim stvarima i da probamo da ostvarimo i drugu pobedu. Nema razloga za slavlje, a važno je da smo svi zdravi i spremni.

Trener Vojvodine Siniša Gavrančić ukazao je na to da ima elemenata, koji moraju biti bolji.

– Pre svega mislim na servis, a isto tako i na napad u važnim momentima. Moramo biti mirniji u završnicama i onda će doći i rezultat. Naravno, jako je bitna psihološka priprema, važno je i posle pozitivnog i negativnog rezultata brzo zaboraviti i maksimalno se koncentrisati na sledeću utakmicu.

Strateg Crvene zvezde Tomislav Kukanjac rekao je da ekipi prija pobeda, ali da to ništa ne znači.

– Ne osećamo kao da imamo ne znam šta u rukama, to je tek početak i lako može da se promeni. Idemo od meča do meča, treba da budemo dobri, pa da vidimo šta će to doneti. Mislim da će ovo biti teška serija.

Naravno, svi su uputili poziv poklonicima odbojke da dođu na Banjicu, jer finale plej-ofa zaslužuje pažnju javnosti.

Podelite na društvenim mrežama
Share This