Uoči finalne serije prostorije našeg kluba posetio je i nekadašnji šef stručnog štaba Nedžad Osmankač. U prijatnoj atmosferi, on je sa predsednikom Zbiljićem, generalnim direktorom Salatićem i sportskim direktorom Boškanom, evocirao uspomene, razgovarao o predstojećim mečevima i pružio svesrdnu podršku kompletnom klubu, ekipi i trenerima na putu do važnog cilja.

– Vežu nas lepe uspomene za ovaj period, jer smo u ovo vreme prošle sezone već bili šampioni. Nadam se da će i sada Vojvodina ponoviti taj rezultat. Verujem da će biti uzbudljivo, nijedno finale nije lako, čak i kada se nešto završi 3:0, bude naporno i pakleno. Siguran sam da je Siniša maksimalno koncentrisan, on čak te mlađe igrače zna bolje nego ja, radio je s njima i u juniorima. To su ozbiljni momci, imaju kvalitet za najviše domete – poručuje Osmankač i dodaje: – Došao sam na poziv predsednika Zbiljića, a uvek je lepo sedeti u ovom klubu, sa starim saradnicima, ljudima iz odbojke. Ovim putem želim da pružim podršku posebno trenerima, ali i momcima. Takođe hoću da apelujem na publiku, sugrađane, Vojvodinaše, da ispune tribine male sale, da navijaju svim srcem i budu taj tas na vagi. Snaga sa tribina i te kako može biti presudna, a Voša je to zaslužila. Mislim da je potrebna energija svih nas, istinskih prijatelja, odbojkaških radnika, zaljubljenika u ovaj klub. Ako se svi ujedinimo onda možemo do titule, koja jeste kruna sezone.

Nedžad Osmankač iskoristio je ovu sezonu, kako veli, najviše za sebe.

– Dosta sam putovao, pratio sam inostrane lige, u Italiji sam bio četiri puta, a planiram i do Turske da odem. No, najviše sam vezan za Novi Sad. Naravno, angažovan sam i u trenerskoj organizaciji, pa tako u subotu imam veliki panel, odnosno predavanje u cilju edukacije trenera.

Podelite na društvenim mrežama
Share This