Vojvodina NS seme povela je u polufinalu plej-ofa 2:0 protiv Mladog radnika, a prvu priliku da overi plasman u finale imaće već u subotu, 13.aprila i  to pred svojim navijačima. Posle sjajne atmosfere u prvom meču, svi u taboru šampiona nadaju se da će energija na tribinama male sale Spensa biti bar isto tako dobra, a možda još i bolja, te da će uz podršku navijača napraviti i taj završni korak.

U prethodna dva meča igrali su Novosađani zaista kvalitetno, inspirativno i borbeno, pa je i to pravi poziv poklonicima odbojke da dođu i ispune tribine. Svakako, crveno-beli su zaslužili podršku, a kako vele, uz nju je i mnogo lepše igrati.

– Trenutno, za nas je treća utakmica najvažnija i samo smo ka njoj usmereni. Pristup, odnos, zalaganje, kvalitet igre, motiv, sve to treba da bude kao u prethodna dva meča. Moramo izaći na teren maksimalno koncentrisani i učiniti sve da završimo polufinalnu seriju – rekao je libero Goran Škundrić i dodao: Naravno, sve je mnogo lakše i lepše uz podršku s tribina i zato ovom prilikom pozivam navijače da dođu u što većem broju i da zajedno stignemo do finala.

Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić složio se s tim da je sada za ekipu najbitnija treća utakmica.

– Onako kako smo pričali do sada, ne razmišljamo o onome što je bilo i što će biti kasnije, nego samo o prvom narednom zadataku. Raduje nas forma, kvalitet igre, vidi se da su pristup i voljni momenat dobri. Pratimo i drugi par, ali nama je najbitniji naš deo i da mi odradimo posao kako treba. Svakako da značaj ovih utakmica utiče i na pripremu, želju, svaki igrač daje sve od sebe, pa je samim tim i igra na višem nivou.

Sportski direktor Slobodan Boškan pohvalio je ekipu kako je odigrala prethodna dva meča.

– Bili smo dobri, strpljivi u odlučujućim poenima i presudnim momentima. Očekujem kvalitetnu igru i u trećoj utakmici. Verujem da ćemo biti dovoljno oprezni da ne potcenimo rivala, ali i da zadržimo nivo naše igre. Isto tako se nadam da će publike biti još više, jer je pored kvaliteta potrebna i podrška publike. Na prvoj utakmici je bilo lepo navijanje, odličan ambijent i nadam se da će u subotu biti još lepše, pa da to bude uvod za finalnu seriju – zaključio je Boškan.

Meč Vojvodina NS seme – Mladi radnik počinje u 18 časova, a ulaz je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This