Prvotimci Vojvodine NS seme poveli su 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa protiv Mladog radnika i već sutra igraju drugi meč u Požarevcu u 19 časova. Posle dobre, nadahnute i borbene igre u Novom Sadu, aktuelni šampion želi da nastavi u istom ritmu, te da brejkom dođe na korak do finala.

Svi u taboru crveno-belih spremni su za novi duel, rivala poštuju, svesni su da mesta opuštanju nema, ali isto tako veruju da mnogo toga zavisi od njih.

– Recept znamo i najvažnije je ponoviti ozbiljan pristup, odmah nametnuti ritam i od početka do kraja odigrati maksimalno angažovano. Iako u nekim prethodnim susretima nismo blistali, sada smo imali mnogo motiva i energije, bili smo tim, pokazali kvalitet, pa je došao i rezultat. Važno je da se sada pokažemo u najboljem izdanju – poručio je srednji bloker Stefan Kovačević.

Novosađani idu korak po korak, a svesni su da bi pobeda u Požarevcu mogla mnogo toga da donese.

– Treba da razmišljamo samo o toj utakmici, da budemo koncentrisani i pružimo maksimum. Naravno, znamo koliko je važan taj susret, jer bismo u slučaju uspeha sa 2:0 čekali Mladi radnik u Novom Sadu, u trećem susretu. Opet, ponavljam, idemo od meča do meča i trenutno želimo da se i u Požarevcu pokažemo u pravom svetlu i ostvarimo pobedu – zaključio je Kovačević.

Podelite na društvenim mrežama
Share This