U poslednjem kolu Mini lige odbojkaši Vojvodine odmeriće snage sa ekipom Jedinstva iz Stare Pazove, u maloj sali Spensa, a meč je zakazan za utorak, 2.april, u 18 časova. Posle tri uzastopna poraza biće to poslednja prilika da plej-of Novosađani dočekaju sa pobedom, a trijumf i dobra igra svakako bi mogli da podignu samopouzdanje i vrate šampiona na pravi kolosek.

Kako će samo nekoliko dana kasnije na istom mestu Vojvodina igrati i prvi meč polufinala plej-ofa (nedelja, 18 časova), uspeh u duelu sa Pazovčanima još je potrebniji, jer bi to bila prava pozivnica poklonicima odbojke i navijačima.

– Poslednje kolo rezultatski ne može ništa promeniti, to znamo odavno, ali izgovora više nema. Posle tri uzastopna poraza krajnje je vreme da se trgnemo. Sada više ne možemo tražiti opravdanje ni u tome da smo se opustili zbog obezbeđenog prvog mesta, ni u nečem drugom. Treba da igramo kako znamo i da borba za titulu počne već sutra, te da to bude pravi uvod u plej-of – poručio je šef stručnog štaba Siniša Gavrančić.

Podrška publike mnogo znači, Novosađani su privrženost ekipi već pokazali, ali pobeda i dobra igra bez sumnje mogu biti mamac više.

– Protiv Jedinstva će biti prava uvertira, pa da vidimo kakvu ćemo pozivnicu poslati. Mislim da će odziv svakako zavisiti i od nas. Ako publika bude videla našu želju, spremnost na veliku borbu i kvalitet igre, ona će to pozdraviti i podržati nas – zaključio je Gavrančić.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This