Derbi uvek ima posebnu draž i uvek je lepo pobediti u takvom duelu, bez obzira na to kakvu težinu nosi utakmica. Tako su razmišljali i prvotimci Vojvodine pre meča u Beogradu protiv Crvene zvezde, ali to nisu uspeli da prenesu na teren.

Međutim, poraz od 1:3 u derbiju, nije poljuljao njihova razmišljanja. Aktuelni šampion već je obezbedio prvo mesto na tabeli za plej-of, a istina je i da ekipa nije bila potpuno fit za ovaj duel.

– I povrede i već obezbeđeno prvo mesto možemo uzeti u obzir kada govorimo o porazu. Ali to kod mene nije umanjilo važnost meča. Nismo odigrali dobro i to je činjenica – istakao je trener Siniša Gavrančić i nastavio: – Pad kvaliteta se osetio i na treningu, upravo zbog odsustva konkurencije, odnosno povređenih igrača. Sve to se prenelo i na utakmicu.

Nakon slobodnog dana, tim se vraća uobičajenom ritmu i pripremama za najvažniji deo sezone.

– Polako se svi vraćaju u stroj, pa će samim tim trening biti kvalitetniji, a dobrim i jakim radom sve se može postići. Idemo dalje, krajnji cilj je najvažniji. Poraz nije poljuljao moje razmišljanje da ćemo biti  prvaci. Ambicije su dobro poznate – izjavio je trener Siniša Gavrančić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This