Prvotimce Vojvodine NS seme ove sedmice očekuju dva gostovanja, koja bi ih, ukoliko trijumfuju, mogla sasvim približiti overi prve pozicije za plej-of. Već sutra, 27.februara Novosađani igraju u Staroj Pazovi, a meč protiv uvek neugodnog Jedinstva počinje u 18.30 časova.

Crveno-beli imaju samo jedan cilj, da nastave nisku pobeda i dobrih igara, te da se kroz preostale mečeve dobro pripreme za završnicu prvenstva.

– Ekipa Jedinstva tradicionalno mnogo bolje igra na domaćem terenu. Mi imamo dobar skor sa njima, ali unazad nekoliko godina u Pazovi nam nikad nije bilo jednostavno. U ekipi imaju i četiri naša bivša igrača, pa su samim tim još više motivisiani. Naravno, imaju kvalitet i iskustvo i nisu slučajno u igri za plasman među prve četiri ekipe. Mi moramo nastaviti gde smo stavili, pristupiti ozbiljno utakmici, igrati dobro i angažovano od početka do kraja. Ova nedelja jeste specifična, za sedam dana, računajući prethodni duel sa Spartakom, odigraćemo tri utakmice. U subotu nas čeka i gostovanje u Kragujevcu, ali to je sve dobra prilika da se pripremamo za ono što predstoji, da vidimo gde smo, koliko smo napredovali i šta još moramo popraviti do plej-ofa – istakao je šef stručnog štaba Siniša Gavrančić.

U timu su svi spremni za duel u Staroj Pazovi, osim Stevana Simića, koji zbog lakše povrede neće igrati, ali će biti u ekipi.

Podelite na društvenim mrežama
Share This