Nije prošlo mnogo vremena od vojvođanskog derbija, u kojem je ekipa Spartaka iznenadila lidera i slavila usred Novog Sada 3:2. Već u subotu, 23.februara, na istom mestu ponovo će snage odmeriti crveno-beli i Subotičani, ovoga puta u okviru četvrtog kola Mini lige.

Aktuelni šampion želi da nastavi nisku pobeda i dobrih igara, da učvrsti dodatno prvu poziciju, ali, s druge strane, i Spartak ima svoju računicu. Naime, Subotičani se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli i imaju izgledne šanse da izbore plasman u polufinale. Zato je i njima svaki bod jednako važan, pa nema sumnje da u malu salu Spensa stižu sa željom da probaju da naprave još jedno iznenađenje.

– Spartak igra konstantno cele sezone, pruža dobre partije i opravdano je među prve četiri ekipe na tabeli. Prošli put su nas Subotičani iznenadili ovde i svakako je za nas to motiv više da odigramo bolje nego tada i da se revanširamo. Naravno, momci naporno i vredno treniraju, napredovali su i ovo je prilika da vidimo šta smo uradili, da ostvarimo još jednu pobedu i na taj način nadograđujemo i samopouzdanje. Kada je igrački kadar u pitanju, Škundrić je i dalje van stroja, a svi ostali su spremni za meč – izjavio je šef stručnog štaba Siniša Gavrančić.

Sve bolje partije pruža i korektor Božidar Vučićević, koji jedva čeka novi duel sa Subotičanima.

– Dobro treniramo, napredujemo iz dana u dan. Siguran sam u mogućnosti tima i očekujem našu pobedu protiv Spartaka. Verujem da ono najbolje tek sledi i da ćemo biti spremni za sve izazove – poručio je Vučićević i pozvao navijače da dođu i podrže crveno-bele.

Meč Vojvodina NS seme – Spartak počinje u 18 časova, a ulaz je besplatan

Podelite na društvenim mrežama
Share This