Prvotimci Vojvodine NS seme nastavljaju sa takmičenjem u Superligi u petak, 11.januara, kada u okviru 16.kola dočekuju ekipu subotičkog Spartaka. Meč u maloj sali Spensa počinje u 18 časova. Time Novosađani otvaraju seriju od tri meča, u kojima će biti domaćini, jer će nakon Subotičana ugostiti i Novi Pazar 16, te Jedinstvo 19.januara

– Pauzu smo iskoristili da pojačamo rad u svim elementima. Dobro smo trenirali i nastavićemo u istom ritmu, a sve u cilju napretka. Kada je igrački kadar u pitanju, u duelu sa Spartakom nećemo moći da računamo na Vieckog, koji je imao obaveze sa ukrajinskom reprezentacijom, a vraća se u petak uveče. Takođe, u sastavu neće biti ni Fundore, koji je na poštedi zbog povrede i čekamo lekarske nalaze – ističe šef stručnog štaba Siniša Gavrančić i dodaje: – Subotičani su napredovali i svojom igrom su pokazali da su s pravom u gornjem delu tabele. Međutim, najvažnije je da gledamo u naš deo terena i da uz dobru atmosferu i kvalitetnu igru zabeležimo novu pobedu.

Kapiten David Mehić izrazio je optimizam  uoči prvog meča u nastavku sezone.

– Biće to pravi vojvođanski derbi, duel dve ekipe iz gornjeg dela tabele. Dobro se poznajemo, Subotičani sada igraju bolje, imaju relativno mladu ekipu, ali uz našu dobru igru možemo do važnih bodova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This