Prvotimci Vojvodine NS seme potpuno su se okrenuli izazovima na domaćoj sceni. Ambicije su poznate, šampion želi ne samo odbranu titule, nego i napad na trofej Kupa Srbije. Upravo kup takmičenje ulazi u završnu fazu, a Novosađani će u polufinalu snage odmeriti sa ekipom Crvene zvezde. Prva utakmica igra se u utorak, 11.decembra u Beogradu, dok je revanš 24.decembra u Novom Sadu.

Nema sumnje da će dva prvoplasirana tima odigrati dva neizvesna i zanimljiva meča, te da će ovaj susret biti finale pre finala.

– Svesni smo da je ovo polufinale jače, rival će sigurno biti motivisan, posebnom na svom terenu. No, mi se ozbiljno pripremamo, imamo naša  očekivanja i želje. Oprezni jesmo, ali učinićemo sve da rešimo u svoju korist obe utakmice. Nismo baš odmorni i sveži, ali verujem da ćemo na pravi način ući u ovu duel – istakao je sportski direktor Slobodan Boškan.

Trener Duško Nikolić poručio je da je dobro tošto je odlučujući meč u Novom Sadu, ali da od starta treba igrati maksimalno angažovano.

– I u Begrad idemo da napravimo što bolji rezultat. Naravno, ambicije ima i Zvezda, zato očekujem jedan zanimljiv meč i lepu odbojkašku predstavu.

Da je pristup najvažniji složio se i dizač Ivan Kostić.

 – Bitno j kako ćemo se mi postaviti. Ako budemo na nivou i ako naš pristup utakmici bude bio pravi, onda ni rezultat neće izostati.

Meč u Beogradu počinje u 18 časova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This