Spartak – Vojvodina NS seme 0:3 (23:25, 19:25. 19:25)

Novi Sad: Mala sala SPC „Vojvodina“, sudije Đerfi i Zotović, gledalaca 100.

Spartak: Maksimović 9, Jovičić, Sajić, Perić 11, Gajević 3, Đorđević, Mirković 1, Medurić 5, Zarić 5, Popović 1, Lalić 4, Janković.

Vojvodina NS seme: Simić 7, Vučićević, Fundora, Škundrić, Negić, Kovačević 1, Viecki 31, Kujundžić 15, Kostić, Mehić 8, Radević 2, Todorović, Rudić, Perić.

Prvi korak napravili su prvotimci Vojvodine NS seme ka plasmanu u polufinale Kupa Srbije, pošto su u prvom susretu čevrtfinala savladali ekipu Spartaka iz Ljiga 3:0.

Novosađani su relativno dobro počeli meč, u nekoliko navrata imali su visoku prednost, ali je ostao utisak da su igrali samo koliko je to bilo potrebno, što je Ljižanima pružilo mogućnost da s vremena na vremena anuliraju zaostatak. U nastavku su crveno-beli bili mnogo agresivniji i koncentrisaniji, a na servis Kujundžića napravili su lepu seriju za vođstvo od 11:2. Uz nešto više angažovanja, Vojvodina je lako rešila drugi set u svoju korist. Neizvesnost je u trećem setu trajala do polovine, kada su Novosađani dodali gas i rutinski priveli duel kraju.

– Dobro je što smo pobedili 3:0, biće nam lakše da u drugoj utakmici overimo plasman u polufinale. Mislim da naša igra nije bila na odgovarajućem nivou, neke stvari nismo radili kako treba. Spartak je bio prilično dobar, nije nam dao da se opustimo, ali sutra treba da odigramo bolje i stavimo tačku na ovaj duel – istakao je primač Miran Kujundžić.

Druga utakmica igra se u utorak, 20.novembra, takođe u Novom Sadu, u maloj dvorani Spensa.

Podelite na društvenim mrežama
Share This