Posle poraza od Šomona najteže je bilo prvotimcima i stručnom štabu Vojvodine. Posle mukotrpnog rada, truda, gustog rasporeda, čestih putovanja i šest evropskih utakmica (četiri pobede i dva poraza), Novosađani će takmičenje nastaviti u CEV kupu.

Uporedo sa tim, crveno-beli imaju obaveze i na domaćoj sceni. Pred njima je zadatak da se ekspresno oporave i pripreme za mečeve u Superligi, ali i u Kupu Srbije. U petak, 16.novembra aktuelni šampion odigraće poslednje kolo prvog dela lige, u okviru kojeg će snage odmeriti sa ekipom VA 014 Bewesen. Valjevci su debitanti u eliti, do sada pokazali sasvim dobre partije, napravili neka iznenađenja, te u Novi Sad bez sumnje dolaze izuzetno motivisani.

Opet, sa druge strane Vojvodina ima samo jedan plan, a to je pobeda. Tri boda donela bi crveno-belima overu prve poziciju na kraju prvog dela Superlige.

– Mi imamo svoju računicu, skupljamo bodove i želimo pobedu, posebno posle poraza od Šomona. To je sport, moramo dalje, imamo jasne ciljeve. Valjevci su zabeležili možda i neočekivan poraz od Spartaka, ne bih želeo da se vade baš u duelu s nama, ali opet tu smo mi da im to onemogućimo. Činjenica je da igraju dobro, imaju iskusnu ekipu i u Novi Sad stižu motivisano i rasterećeno. Zato mi treba da odigramo ozbiljno i maksimalno angažovano – istakao je šef stručnog štaba Duško Nikolić.

Zbog zauzetosti male sale, meč Vojvodina NS seme – VA 041 Bauwesen igra se u velikoj dvorani, a počinje u 18 časova. Ulaz je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This