Uspeh u meču protiv Mladosti, sjajna atmosfera i pune tribine posebno motivišu i daju krila ekipi Vojvodine, koja polako gradi željenu formu. Naravno, Novosađani mogu više od onoga što trenutno pružaju, ali idu korak po korak, od utakmice do utakmice.

Žestok ritam ne prestaje, pa tako srpski šampion već sutra (19.oktobar) igra derbi 5.kola Superlige. U Beogradu u 18 časova čeka ih veliki rival, Crvena zvezda, koja posle četiri kola ima isto toliko pobeda. Da podsetimo da je meč 4. kola sa Novim Pazarom Vojvodina morala odložiti zbog evropske utakmice.

– Mislim da je jako važno to što smo ostvarili pobedu i plasirali se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Takođe, iza sebe imamo i pobedu u Kragujevcu, pre toga  u Zagrebu, sve to daje krila i jača kolektiv. Iskreno verujem da možemo nastaviti pobednički niz – ističe srednji bloker Stefan Kovačević i nastavlja: – Pred nama je važan meč, jer nam je Zvezda jedan od direktnih konkurenata. Mečevi protiv nje su uvek posebna vrsta derbija, zanimljivi su, neizvesni, a i dobro se poznajemo. Ne bih uopšte da govorim o tome ko je favorit. Kvalitet treba pokazati na terenu, a dobra igra donosi i rezultat.

Podelite na društvenim mrežama
Share This