Vojvodina NS seme – Partizan 0:3 (22:25, 20:25, 23:25)

Novi Sad: Mala dvorana SPC „Vojvodina“, gledalaca 400, sudije Kovačević i Popović.

Vojvodina NS seme: Simić 5, Vučićević 2, Fundora 4, Škundrić, Negić, Kovačević 5, Viecki 13, Kujundžić 11, Kostić 2, Mehić 4, Radević, Todorović 2, Rudić, Perić.

Partizan: Lukić, Nedeljković, Žugić 7, Marinović, Lekić 4, Pantić 8, Huzejrović, Ćuk 17, Jokanović 4, Milanov, Radović, Janić 8, Pajević, Peković.

Još jedan hladan tuš doživeo je šampion i to na svom terenu, u drugom kolu Superlige Srbije. Na opšte iznenađenje Partizan je slavio 3:0 usred Spensa, iako je početak bio dobar.

Novosađani su dobro ušli u meč, poveli su 8:5, sve je išlo kako treba do nekog momenta, kada je Vojvodina neobjašnjivo stala, a Partizan zaigrao hrabro, rasterećeno i konkretno. Negde na polovini okrenuli su crno-beli i poveli 1:0. Najveća boljka u taboru domaćina bio je prijem, ali je lošoj igri kumovao i veliki broj servis grešaka. Imali su puleni Duška Nikolića 8:7 u drugom periodu, opet je rival okrenuo i sada već imao visokih 2:0. Menjao je strateg Novosađana i to je na trenutak urodilo plodom. Činilo se u finišu trećeg seta da je šampion proigrao, kada je poveo 20:17. Mnogi su već videli povratak crveno-belih, ali su oni opet stali, protivnik ih je poremetio servisom, okrenuo na 21:20 i ubrzo stavio tačku na meč.

Definitivno, ekipi Vojvodine biće potrebno vreme i mnogo rada, da sve dođe na svoje, da se uhodaju sa novim trenerom i dizačem, koji su se tek priključili ekipi.

– Osećam se krivim, sada sve izgleda strašno. Partizan je igrao jako, motivisano i tako će svako nastupiti protiv Vojvodine. Mi moramo biti drugačiji, ali nam predstoji veliki rad. Nikada se nisam krio, a ni tražio alibi. Pa neću ni sada. Međutim, mora svako poći od sebe i moramo raditi zajedno za isti cilj – istakao je trener Duško Nikolić posle utakmice.

Podelite na društvenim mrežama
Share This